Det beste utstyret til triathlon

Triathlon er en idrettsgren som er for de tøffeste av de tøffe, og da gjelder det å være godt forberedt. Vi viser deg hvor du finner det beste utstyret til triathlon!

Når du skal ut på en triathlon er det først og fremst deg selv som er det viktigste verktøyet, og med en godt trent kropp og en stor dose utholdenhet vil du kunne komme veldig langt.

Utstyr er dog bestandig viktig, og i hvert fall hvis du ønsker å hevde deg i toppen i triathlon, og det er akkurat dét vi skal se på her!


Kjøp triathlon-utstyret hos Løpeshop.no – meget gode priser nå før jul!

Det beste utstyret til triathlon


Viktig med godt utstyr

Å delta i et triathlon kan være en vanskelig øvelse og det er ingen tvil om at det kan være en hard belastning for kroppen. Det er klart man kan fullføre et triathlon med utstyr som koster minimalt, men det er jo heller ingen tvil om at man kan få en mer behagelig reise hvis man benytter seg av bedre utstyr.

Det er ekstremt stor forskjell på dårlige løpesko og gode løpesko, akkurat som at det er stor forskjell på en dårlig sykkel og en god sykkel. Det betyr dog ikke at man behøver å ruinere seg for å delta i et triathlon, men at man i alle fal bør ha utstyr som holder en viss kvalitet.

Under ser du litt om viktigheten av godt utstyr når du skal delta i et triathlon.