Det er ikke bestandig man er i stand til å komme seg over den berømte dørstokken for å trene, og noen ganger kan det være skikkelig guffent vær som gjør at man rett og slett ikke klarer å se på treningen som noe herk! Dette kan man imidlertid gjøre noe med, og det aller enkleste er jo tross alt å kunne trene hjemme i sitt eget hus – og være tørr og varm.

Folk liker jo forskjellige ting når de skal trene, og det har vi naturligvis full forståelse for. Det er allikevel litt tungvint å måtte kjøpe inn en masse utstyr for å få trent de forskjellige tingene som man ønsker, men også her finnes det en god løsning. Det aller enkleste er faktisk å kjøpe et treningsapparat som tar seg av det aller meste – inkludert kondisjon. Hva er det egentlig vi tenker på her? Nei, det er ikke tredemøllen, for der er det ikke så mye å hente på styrken. Apparatet som vi anser for å være ett av de mest undervurderte er nemlig romaskinen!

En romaskin er et av de aller beste apparatene man kan ha i hus, og det er en enkel grunn til akkurat det: kort fortalt får du trent både styrke og kondisjon med et slikt verktøy, og det beste av alt er at det er utrolig effektivt. Man har sjansen til å trene nærmest alle muskelgrupper når man bruker en slik maskin, og hvis du ror i tjue minutter med god intensitet kan vi love deg at du vil føle deg skikkelig gjennomtrent etterpå.

I tillegg har du altså fått trent innenfor husets fire vegger, og er derfor ikke våt av regn og snø! Kondisjonsmessig er det mye å hente på en slik maskin, og vi skal jo være klar over følgende: Olav Tufte er vel en godt trent kar, ikke sant? Og han ror….