Man kan tenke mye om utviklingen i samfunnet og kanskje spesielt innenfor forbrukerelektronikk. Det vi tenker på er hvor smått alt har blitt og så tenker vi enda lengre: er dette positivt?

Liten elektronikk

Ja, vi skulle da virkelig mene det! Vi synes det er bra at ting har blitt mindre og mindre, og spesielt gjelder det for de som driver med idrett og som reiser mye. Som kjent reiser skiløpere i eliteklassen verden rundt for å drive med idretten sin, og det samme gjelder jo for mange andre idretter.

Hva er det som gjør at dette er så bra for de som driver med idrett? Jo, det er egentlig helt enkelt. Som sagt er det mye reiser på idrettsutøvere og for skiløpere er det mye trening som gjelder. Når man ikke trener skal man som kjent spise eller hvile. Og når man hviler kan man fort oppdage at timene og dagene går ulidelig sakte. Da er det viktig å ha et tidsfordriv som man kan slå i hjel vente tiden med.

For mange kan det for eksempel være spilling på nett som gjelder, mens det for andre er tv-serier, filmer, tv-programmer og lignende som gjelder. Det er mye utstyr som skal være med og det er ikke alle som har plass til PC’er og lignende ting, og da kan det være greit at man kan gjøre de samme tingene på et nettbrett eller en telefon til og med.

Man sparer da massevis av plass og vekt, og man har en tidsrøyte som man kan bruke når man har behov for det. Stort verre en dette er det ikke og det er derfor vi er så fornøyde med at mer og mer elektronikk får plass i mindre og mindre dingser – og vi håper inderlig at utviklingen fortsetter, noe vi er ganske sikker på at den vil gjøre.

Interessert i dette temaet? Sjekk denne linken.