Strategisk partner: BMW

Som verdens ledende skinasjon, noe vi ettertrykkelig fikk bevist i Falun i 2015 er det selvsagt viktig at vi har gode sponsorer og partnere på plass.

En av disse såkalte strategiske partnerne til Norges Skiforbund er bilprodusenten BMW, og hvilket bilmerke passer vel bedre til sprintlaget enn nettopp dette?

Petter Northug sprint

Svært få må vi få lov til å si, og adjektivene som dukker opp er eleganse, kraft, muskler, hurtighet og eksplosivitet – altså akkurat de samme egenskapene som en komplett spurter må ha, og ettersom Norge gjorde rent bord under sprintene i Sverige er det liten tvil om at dette er en partner som passer oss som hånd i hanske.

Så hva kan vi egentlig si til dette? Er dette egenskaper som passer for deg? Er dette egenskaper du ser etter i en bil? Har du letet etter den plassen hvor du kan få best billån?

Da er det vel egentlig ingenting å vente på! Det er ingenting som slår følelsen av å sette seg inn i en flunkende ny BMW og det er flere grunner til nettopp det. Bilene er kjent for sin vanvittige kjørekomfort og dette er jo naturligvis svært viktig for de mange som tilbringer mange timer i uken i bilen. Et kriterium som dette burde derfor stå høyt i kurs. Dette er tysk ingeniørkunst på sitt aller skarpeste og vi vet nøyaktig hva disse karene er i stand til ettersom BMW ikke er det eneste bilmerket med kvalitet som kommer fra den kanten.

Det er også et herlig drag over disse bilene, og når du ser en BMW er det ingen tvil om at du får følelsen av at du har et snerrende villdyr på nakken når du ser en slik en i bakspeilet ditt! Omtrent som en av sprintgutta får vi vel kunne si!

BMW er en perfekt startegisk partner for skilandslaget og vi er virkelig glade for at vi har klart å oppfylle forventningene som alle våre sponsorer og partnere har til oss. Det er bestandig godt å yte noe tilbake når vi får støtte fra noen!