Å være skiløper er noe som trygt kan sies å langt fra være noe A4-liv. Det går i spising, trening og restituering. Ferdig. Det er livet til en profesjonell skiløper. Man hva gjør man egentlig når man skal underholde seg?

Ja, det er jo mye forskjellig man kan gjøre mellom slagene men fokuset er som sagt at det skal være rolig og restituerende. Med andre ord: man skal bruke så lite krefter som mulig, men man må jo innrømme det: det er jo ufattelig kjedelig å bare ligge rett ut på en seng i flere timer. Det er jo begrenset hvor mye søvn man klarer å påføre seg selv, så da er det viktig at man har noen alternativer som sørger for at dagene går litt fortere.

Det er derfor helt naturlig at man søker etter online underholdning av ymse slag og man må vel være så ærlig å si at man er glad for at internett har kommet på banen! Med internett kom også underholdningen, og for mennesker som oss dette har det uten tvil vært en fantastisk måte å kunne restituere på.

Man kan spille og man kan se film – i all hovedsak – og det er nettopp det man gjør! Netflix får virkelig kjørt seg og det samme kan man trygt si om HBO også! TV-serier og filmer har vært en livredder for idrettsfolk i mange år allerede og det er jo ingen tvil om at dette er en perfekt måte å slappe av på etter harde treningsperioder.

Game of Thrones, Vikings, Glitch, you name it – seriene går ned på høykant og det er bare å krysse fingrene for at det kommer ut mer høykvalitets underholdning i årene som kommer.

Tenk deg i alle fall nøye om før du velger et liv som idrettsmann-/kvinne – det er ingen dans på roser og man ofrer alt annet – absolutt alt!